home
missie
nieuws
lovecheck
family.matters
animaties en film
15 trainingsfilms
STOP.ebola
organisatie


love.check banner ervaringen
meer weten

webfoundation-donateursHoe kunt u WEB.foundation steunen?
Door geld te doneren zorgt u ervoor dat er meer spellen en animaties kunnen worden ontwikkeld. Het geld is nodig voor de ontwikkeling van scenario’s, voor fotografie, vormgeving, drukkosten en distributie. De WEB.foundation werkt projectmatig en wordt niet structureel financieel ondersteund. De Stichting is afhankelijk van subsidies, donaties en giften.
U kunt uw donatie overmaken naar: IBAN: NL71INGB0009314137 t.n.v. WEB.foundation, Groenekan. Onder vermelding van donatie.

ANBI
De belastingdienst heeft de WEB.foundation de ANBI status toegekend.
Dat wil zeggen dat schenkingen aan de stichting onder bepaalde voorwaarden kunnen worden beschouwd als een aftrekbare gift.
Wilt u kiezen voor een zogenaamde lijfrente of testamentaire beschikking, dan kunt u daarover meer informatie krijgen bij ieder willekeurig notariskantoor.

ANBI voorwaarden 2014

Bestellen

Engels/Franstalige cd ‘The Story of Bobo’ met de twee animaties ‘Be HIV free’ en ‘Be AWARE, take CARE’. Stuur een e-mail naar info@webfoundation.nl. U ontvangt een nota en zodra het geld is overgemaakt ontvangt u de cd-rom(s). Prijs per cd-rom € 7,50 ex. verzendkosten.

LOVE.check (zuidelijk Afrika). Stuur een e-mail naar info@webfoundation.nl. U ontvangt een nota en zodra het geld is overgemaakt sturen wij u het spel(len). Prijs per spel €15,00 ex. verzendkosten. Andere spellen zijn niet meer verkrijgbaar.

Wie ondersteunde de WEB.foundation?
De onderstaande organisaties hebben de WEB.foundation de afgelopen jaren één of meerdere keren in geld of diensten ondersteund.

"Speel voor je leven is wel wat anders dan spelen voor je plezier, zoals hier in Nederland. Overal moeten kinderen eigenlijk gewoon lekker kind kunnen zijn en niet hoeven te zorgen voor 'n moeder die op sterven ligt. Maar hoe kun je kind zijn in een land waar degene die je zo lief zijn dood gaan. Een meisje van 11 jaar uit Zambia schreef: 'AIDS, why are you claiming our beloved ones?'. Ik steun een spel waardoor kinderen leren zichzelf te beschermen en niet geinfecteerd raken, zodat zij wel een toekomst hebben."

Loes Luca