home
missie
nieuws
lovecheck
het love.check spel


love.check zambia
love.check zuidelijk afrika
love.check thailand
love.check nederland
love.check china
family.matters
animaties en films
15 trainingsfilms
STOP.ebola
organisatie
steun lovecheck
ervaringen
meer wetenLOVE.check wordt per land of groep landen ontwikkeld zodat het helemaal aansluit bij de cultuur van het land. Deskundigen uit het betreffende land o.a. een seksuoloog, een onderwijs- en een cultuurspecialist ontwikkelen het spel samen met de WEB.foundation. Het spel wordt bij voorkeur lokaal gedrukt en door allerlei hulpinstanties verspreid in en buiten het onderwijs. Het eerste LOVE.check spel is voor Zambia ontwikkeld. Daarna is een nieuwe versie voor zuidelijk Afrika ontwikkeld en in 2006 op grote schaal gedistribueerd in Zuid-Afrika en omringende landen. Daarnaast heeft de WEB.foundation een spel voor Thailand ontwikkeld en een spel voor Nederland, met name voor kinderen van Afrikaanse en Caribische origine.
Deze versies van het LOVE.check spel hebben ook hun weg gevonden naar landen als Tanzania, Kenia, Gambia, Senegal, Nigeria, Zimbabwe, Suriname en de Nederlandse Antillen. Artsen, verpleegkundigen en vrijwilligers en medewerkers van non gouvernementele organisaties introduceren het in binnen- en buitenland.
Door middel van vragenlijsten vraagt de WEB.foundation om kritische reacties en aanbevelingen voor volgende versies van het LOVE.check spel. Steeds weer blijkt het enthousiasme en de noodzaak van deze manier van voorlichten.